måndag 10 augusti 2015

Tillbaka till vardagen..

Vi kämpar på här hemma som bara den. Som småbarnsförälder (vad konstigt det kändes att skriva det ordet) finns det verkligen att göra hela tiden :) Ordet rastlös existerar inte längre i våra huvuden.
Molly blir 2 år nu i november och Charlie blir snart 3 månader. 

Tillbaka till huset och allt som händer här hemma. Puh! Som vi har kämpat på nu i sommar med trädgården. Ännu är vi inte helt klara men vi börjar se en helhet. 
Vi har byggt mur (blev lite större än planerat), fyllt ut med massor i slänten mot havet, rullat gräs i ösregn, planterat träd osv osv.. :) 

Har massa Bilder jag vill visa er men börjar med en bild på muren mot vägen!

Bild: Bythecity

Vi är fortfarande inte klara med att återfylla bakom muren men det tar sig i lagom takt.
Det blir ligusterhäck på muren som vi tänkte släppa upp till en höjd på ca 1.5 meter. Den blir ju helt tät så insynen ska tas bort helt. Grus, gräs och kantsten har vi satt vid köksträdgården samt ett nytt träd, klotkörsbär som jag tänkte belysa underifrån.
Stubben ska bort, kantstenen ska fogas och så ska en till planteringslåda byggas.

// Isabelle


2 kommentarer:

  1. Tjusigt! Så flitiga ni är! Men vad är det för mur och har ni satt den själva? Inte är det lösa stenar att anpassa själva? Berätta gärna? Vi letar mur nu men har inte bestämt vad vi ska ha så alltid kul med lite input :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!! Jo muren är gjord av lösa sprängstenar som pysslats ihop, inget vi hade klarat av själva men bra blev det till slut. Ska se om jag har lite bilder under själva byggandet så är det lättare att visa hur allt gick till och hur muren är uppbyggd :)

      Radera