onsdag 26 mars 2014

Mina fina läsare..

Mina fina läsare, vilka är ni? 
Jag blir alltid lika förvånad att det ändå är ett gäng läsare som kikar in här trots mina få inlägg..

Huset är ju faktiskt klart invändigt och utvändigt är den stora delen som är kvar. A fortsätter med altanen och har byggt färdigt trappan utanför köksutgången. Entrén börjar ta form och takterassen ska bli färdig inom kort. 

Vad har vi kvar egentligen? Blir man någonsin färdig 
med ett hus? :)

Invändigt är det som sagt så gott som klart. Målarn ska komma hit om någon/några veckor och bättra på där lister spruckit osv. Huset rör sig en del första tiden och eftersom vi har rätt stora taklister syns det ganska väl på vissa ställen. Annars är det bara en del små fix kvar. 

Utvändigt ska terasserna bli klara, trädgården ska färdigställas och friggeboden ska möbleras klar. Baksidan av friggeboden hann jag aldrig måla i somras så det ska självklart även fixas. 

Ska jag sluta blogga nu när huset är klart eller vad tycker ni? Vad ska jag skriva om annars? 

Hela min vakna tid går ju faktiskt för tillfället åt till vår lilla Molly.. <3

Bild: Bythecity

// Isabelle

2 kommentarer:

  1. Vad kul att ha ett färdigt hus att njuta av och att planera en trädgård till sommaren! Själva är vi mycket längre bak i planeringen, men jag längtar inte mindre för det! :) Sötnöt på bilden!

    SvaraRadera
  2. Hej, klar du ska fortsätta blogga :-) men ha ingen ångest för det. Ta det när du känner för det.
    Vill gärna se lite bilder på trädgård mm. Suck vi har inte ett grästrå på vår än...känns lång bort att titta på perenner men som du skriver, backtimjan är så fin!

    SvaraRadera